GENÇLİK MERKEZİ’NDE İFTAR GÜZELLİĞİ

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi’nde iftar programı düzenlendi.

Pandemi sebebi ile iki yıldır yapılamayan iftar programları bu yıl aynı heyecan ile başladı. Gençlik Merkezi kütüphanesine kurulan sofrada gençler bir araya geldi. Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin olduğu programda, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur ve Sakarya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır da vardı. Gönüllü gençler ve gençlik liderlerİ, iftar sonrası çay içip, sohbet ettiler.

Programa katılan gençler, ‘’Ramazan ayının bereketini arkadaşlarımız ile yaşamanın sevincini yaşıyoruz. Bu sofrada yer almanın ayrı bir güzelliği var’’ şeklinde konuştular.

Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, ‘’Pandemiden kaynaklı gençlerimiz ile iki yıldır bir araya gelememenin burukluğunu yaşıyorduk. Bu yıl Gençlik Merkezimizin gönüllü gençleri ile birlikte Ramazan Ayı’nın bereketine talip olarak, iftar yapmanın sevincini yaşadık. Gençler ile birlikte olmak bu ayda ayrı bir güzel oldu. Birlikte yaptığımız ve yapacağımız projeler konusunda istişare etmek çok güzeldi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz’’ dedi