35,4891$% 0.05
36,6476€% 0.23
43,5246£% 0.12
3.075,33%0,04
5.014,00%0,06
3545039฿%3.02227
SUBÜ’nün üç öğrenci topluluğunun hazırladığı projeler, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ÜNİDES destek programı kapsamında yaklaşık 200 bin TL destek almaya hak kazandı.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) üç öğrenci topluluğu, hazırladıkları projelerle Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES)’ kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Destek kazanan projeler arasında Girişimci Mühendisler Topluluğu’nun ‘Gönülden Dokunuşlarla Renkli Okullar’ başlıklı projesi, Bilişim Teknolojileri Topluluğu’nun ‘Siber Güvenlikte Bilgi Zinciri: Eğitmen Eğitimi ve Akranlar Arasında Bilinç Yayılımı’ başlıklı projesi ve Toplumsal Duyarlılık Topluluğu’nun ‘Sürdürülebilir Yeşil Alanlar İçin Temizlik ve Farkındalık Hareketi’ başlıklı projesi yer aldı. Bakanlık üç projeye yaklaşık 200 bin TL katkı sağladı. Daha önce SUBÜ Genç Yeşilay Topluluğu’nun hazırladığı ‘Umut Atölyesi’ isimli proje de ÜNİDES kapsamında 50 bin TL destek almıştı.
Genç İstihdama Yönelik Ortak Protokol
Dr. Özlem Toprak’tan özel bireylerin ailelerine çok önemli tavsiyeler
Özel Eğitim Projesi Sürüyor
SATSO 16. Meslek Komitesinden İTO 20. Meslek Komitesine Ziyaret
Özel Gereksinimli Bireyler ve Rehabilitasyon Merkezleri Toplantısı Gerçekleşti
Büyükşehir itfaiyesinin hızlı müdahalesiyle olası facia önlendi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.