Büyükşehir meclisi 13 Mart Pazartesi günü toplanıyor. Toplantıda 67 gündem maddesi karara bağlanacak. Meclis üyeleri Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Kahramanmaraş şehirleriyle kardeş şehir protokolünün imzalanması için Başkan Ekrem Yüce’ye yetki verecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı, 13 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir meclis salonunda saat 14.00’de başlayacak toplantıda komisyon raporları, imar planı değişiklikleri ve ilçe belediye meclis kararları gündeme gelecek. Meclis üyeleri 67 gündem maddesini karara bağlayacak.
Sakarya 5 şehir ile kardeş şehir olacak
Meclis üyelerinin bir önceki oturuma ait komisyon raporlarını ve ilçe belediyelerinden Büyükşehir meclisine gelen kararları oylayacağı toplantıda, ßßßMalatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Kahramanmaraş şehirleriyle kardeş şehir protokolünün imzalanması için Başkan Ekrem Yüce’ye yetki verilecek.
ASLAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ!..
Arifiye Erzurumlular Derneği’nden Medya Kuruluşlarına ziyaret
Son yağmurlar Sakarya’ya 4 buçuk aylık içme suyu kazandırdı
Başkan İbrahim Sert: “Vatandaşlarımızla Devletimiz Arasındaki En Güçlü Bağ Muhtarlarımızdır”
Arifiye’de 3 mahalleyi birbirine bağlayacak köprüde sona yaklaşıldı!
ARİFİYE BELEDİYESİ’NDE BAŞKANLAR BULUŞMASI