İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Cengiz Yiğit’le bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Değerli Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah şehrimiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Albay Emin Dursun’un emekliye ayrılmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Albay Cengiz Yiğit’i makamında ağırladı. Şehirde asayişin sağlanması noktasında jandarmanın önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Toçoğlu, Albay Yiğit’e yeni görevinde başarılar diledi.
Birlik ve beraberlik
Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Cengiz Yiğit’le bir araya geldik. Değerli Komutanımız Cengiz Yiğit’e şehrimize hoş geldiniz diyorum. İnşallah şehrimiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştireceğiz. İl Jandarma Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Albay Yiğit ise Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek, işbirliği içerisinde çalışacaklarını kaydetti.
ARİFİYE’NİN KAYA AMCASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Yeni Eğitim Öğretim Yılı Öncesi Okullarda Kapsamlı Hazırlık Süreci Başladı
Necmettin Kırık’tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”