Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 106. Yıl Dönümünde Sakarya Erzurumlular Derneğinin düzenlediği Kurtuluş Gecesi 9 Mart 2024 Cumartesi gecesi saat: 19.00’de Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşeçek.

Sakarya Erzurumlular Derneği,Sakarya Arifiye Erzurumlular Derneği,Hendek Erzurumlular Derneği, Erzurum Ovacıklılar Derneği,Erzurum Rizekentliler Derneği,Sapanca Erzurumlular Derneği,Narpas Erzurumlular Derneği,Güneşler Aşkeliler Derneği ile birlikte memleketlerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106’.yılını muhteşem bir gece ile kutlamaya hazırlanırken program halka açık ve ücretsiz olacak.
Kurtuluş gecesi etkiniliğinde Program sunuculuğunu Muhammet Tarım yaparken, Skeçleri ile Tiyatro sanatçıları Oktay Parlar ve Şerif Avcı,Sanatçılar Furkan Erbay,Halk Ozanı Baki Gönülal ve Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Kayacan sahne alacak. Erzurum Büyükşehir Sanat topluluğunun renk katacağı gecede,Erzurum Bar Ekibide gösterisini sunacak.

Dernek Başkanı Dursun Murat AK,Kurtuluş gecesi kutlamasına tüm Sakarya halkını beklediklerini söyledi.
Çiftçi Destek Kartı ile yakıt ve tohum desteği