40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.319,39%0,53
7.014,00%0,24
4784025฿%1.45105
Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Gazi Mustafa Çolak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya’ya yeni atanan Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Ziyaret kapsamında dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Vali Doğan’a bilgi verildi.

Vali DOĞAN: “Kahramanlarımızın hakkı ödenemez”
Ziyarette, Vali Rahmi Doğan, vatan uğruna canını ortaya koyan gazilerimizin ve şehitlerimizin kıymetli ailelerinin hakkının ödenemeyeceğini belirterek, bu fedakarlıkların her zaman hatırlanması gerektiğini vurguladı. Derneğin faaliyetlerini yakından dinleyen Vali Doğan, gazilere ve şehit ailelerine destek olmaktan onur duyacaklarını ifade etti.
Derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirme
Gazi Mustafa Çolak, Vali Doğan’a Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Sakarya‘da yürüttüğü çalışmalar, projeler ve sosyal destek faaliyetleri hakkında detaylı bilgi sundu. Gazilere ve şehit ailelerine yönelik yapılan destek faaliyetlerinden bahseden Çolak, derneğin ihtiyaç duyduğu destekler için Valilikten yardım talep etti.
Anlamlı plaket takdimi

Ziyaretin sonunda, Dernek Başkanı Mustafa Çolak, günün anısına özel olarak hazırlanan bir plaketi Vali Doğan’a takdim etti. Vali Doğan, bu anlamlı hediyeyi kabul ederken dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Terminale yakın o arsa rekor bir bedelle satıldı.
Arifiye Mezunu Şair ve Yazar Hasan Topçu, vefatının 2. yıldönümünde anıldı.
“Sadece başsağlığı yetmiyor. Gençlerin neden bu hale geldiğini konuşmak zorundayız”
SATSO 31. Meslek Komitesi’nden SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza AL’a Ziyaret
Büyükşehir Basketbol seride 2-0 öne geçti
Nakliye ve Lojistik Sektör Temsilcisi Üyeleriyle İstişare Toplantısında Buluştu