Sakarya İHH, Memur-Sen Sakarya Temsilciliği ve Murabıt Eğitim Vakfı ortaklığında Sakarya’da 25 Ekim Cuma günü “Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” konferansı düzenlenecek.
Kudüs Rehberi ve Mihmandarı Bülent Deniz’in konuşmacı olarak katılacağı program saat 20.00’de Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Konferansta, Kudüs ve Gazze’deki direnişin Çanakkale ruhu ile olan bağlantısı ele alınacak.
Bülent Deniz’le Kudüs ve Gazze’ye Yolculuk
Kudüs konusunda uzman rehber Bülent Deniz, yılların birikimi ve tecrübeleri ile Gazze’nin tarihsel ve güncel önemini, bölgedeki zorlukları ve direnişi katılımcılara aktaracak. Konferansta, İslam dünyası için Gazze’nin taşıdığı değerler, tarihi süreç ve günümüzdeki gelişmeler detaylı bir şekilde işlenecek.
Bu anlamlı etkinlik, Sakarya İHH, Murabıt Eğitim Vakfı ve Memur -SEN Sakarya İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenleniyor. Tertip Heyeti, tüm Sakaryalıları bu konferansa katılmaya davet ederek, Gazze’deki mücadelenin daha iyi anlaşılabilmesi için bu gibi etkinliklerin önemini vurguluyorlar.
Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. Kudüs ve Gazze hakkında bilinçlenmek ve tarihi bir perspektif kazanmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor.
Etkinlik Bilgileri:
Tarih: 25 Ekim Cuma
Saat: 20.00
Yer: Orhangazi Kültür Merkezi, Sakarya

ADARAY’ın ilk seferi öncesi son rötuşlar
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”
Vali Rahmi Doğan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
SGB Başkanı Çetin’den 24 Temmuz mesajı: ”Basın özgür olmalı”