İşe gitmek için otomobiline bindiği esnada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Türkiye Gazetesi Abone Hizmetleri’nde görevli Sakarya Büro Müdürü İhsan Ataseven (59) son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllar İhlas Mağazacılık bünyesinde çalışan, İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Abone Hizmetleri’nde görevli Sakarya Büro Müdürü İhsan Ataseven (59), dün işe gitmek üzere evinden çıkıp aracına bindiği sırada aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan ve çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan Ataseven, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Ataseven’in vefatı büyük üzüntüye sebep oldu.

Sakarya’da tanınan ve sevilen isimlerinden olan Ataseven’in cenazesi Kaynarca ilçesi Ziahmetler Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi ve İstanbul İslami İlimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı hoca tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ziahmetler Mahalle Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye; ailesi, yakınları,İhlas Camiası çalışanları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

KESKİN AİLESİNİN ACI GÜNÜ!..
SATSO’dan, İş Dünyasının Yapay Zekâ ile Dönüşüm Sürecini Hızlandıracak Güçlü Protokol
Sezai (İlhan) Ay son yolculuğuna uğurlandı!
Başkan Alemdar, Milletvekilleri Kocacık ve Kaya ile çalışmaları yerinde inceledi
Sakarya İl Ormanı Bungalov Evleri misafirlerini bekliyor
Haberimiz Olsun” İçerikleri Derslerde Öğrencilerle Buluşuyor