a

Cumhurbaşkanı Erdoğan icazet alan hafızları Sapanca’da kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sapanca ilçemizde gerçekleşen 33.istişare programı zamanında Sakarya Müftüsü Mehmet Aşık’ı ve icazet alan hafızları da kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da hafızlık eğitimini tamamlayan 133 hafız öğrenci ile birlikte Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı Sapanca’da kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da yer aldı.

Kabul sırasında İl Müftüsü Mehmet Aşık, Sakarya’da yürütülen hafızlık çalışmaları, Kur’an kursları ve müftülük faaliyetleri hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Hafızlık eğitimine emek veren tüm yönetici, öğretici ve ailelere teşekkür etti.

Programda hafızlıklarını başarıyla tamamlayan 133 öğrenci de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tebrik edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafız öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Kabul, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Program, Sakarya’da yürütülen hafızlık hizmetlerinin en üst düzeyde takdir görmesi bakımından hem idareciler hem de öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çocuklar ve Aileler İçin Yaz Sineması 10 Temmuz’da Arifiye’de…