a

ARİFİYE’DE YENİ İŞLETME HİZMETE GİRDİ: KALKAN LOUNGE AÇILDI!

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Adnan Menderes Caddesi üzerinde hizmete giren Kalkan Lounge işletmesinin açılış törenine katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlçedeki ticari hayatı canlandıracak yeni yatırımlardan biri olan Kalkan Lounge, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törne katılan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, işletme sahipleri ve davetlilerle bir araya geldi.

“İlçemize ve İşletme Sahiplerine Hayırlı Olsun”

Açılışta konuşan ve yeni işletmenin Arifiye’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan İsmail Karakullukçu, “Adnan Menderes Caddesi üzerinde hizmete giren Kalkan Lounge işletmesinin açılışına katıldık. İlçemize kazandırılan yeni işletmenin hayırlı olmasını diliyor, Kalkan Lounge ailesine bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezen Başkan Karakullukçu, iş yeri çalışanlarına ve yönetimine başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sakarya’dan Eylül Ayında 452 Milyon Dolarlık İhracat Gerçekleşti