Arifiye Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Postası İmtiyaz Sahibi Nuri Tokyürek’i ziyaret etti. Görüşmede Turan, derneğin yürüttüğü çalışmalar ve yönetim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Arifiye Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Postası İmtiyaz Sahibi Nuri Tokyürek’i ziyaret etti. Görüşmede derneğin faaliyetleri, hemşehri dayanışması ve Arifiye’ye yönelik çalışmaları ele alındı.
“Sadece Hemşehrilerimize Değil, Tüm Arifiye’ye Hizmet Ediyoruz”
Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan İhsan Turan, faaliyetlerini yalnızca Erzurumlularla sınırlı tutmadıklarını belirtti. Turan, Arifiye’de yaşayan tüm vatandaşlarla bir arada olmayı önemsediklerini vurgulayarak sivil toplum kuruluşu bilinciyle hareket ettiklerini ifade etti.
Erzurum Kültürünü Arifiye’de Yaşatıyorlar
Hemşehrilerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduklarını belirten Turan, Erzurumluların gelenek ve kültüründe yer alan dayanışma anlayışını Arifiye’de de yaşatmayı amaçladıklarını söyledi. Bu kapsamda dönem dönem kültürel etkinlikler düzenleyerek hemşehrilerini bir araya getirdiklerini kaydetti.
Dernek Kendi Binasında Hizmet Veriyor
Arifiye’nin önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Arifiye Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, ilçe merkezindeki kendisine ait dernek binasında faaliyetlerini sürdürüyor.
Derneğin temel hedefinin hem Erzurumlular arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek hem de Arifiye’nin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak olduğunu belirten Turan, tüm ilçe sakinleriyle dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Başkan İbrahim Sert: “Vatandaşlarımızla Devletimiz Arasındaki En Güçlü Bağ Muhtarlarımızdır”
Arifiye Erzurumlular Derneği’nden Medya Kuruluşlarına ziyaret
Son yağmurlar Sakarya’ya 4 buçuk aylık içme suyu kazandırdı
Başkan İbrahim Sert: “Vatandaşlarımızla Devletimiz Arasındaki En Güçlü Bağ Muhtarlarımızdır”
Arifiye’de 3 mahalleyi birbirine bağlayacak köprüde sona yaklaşıldı!
ARİFİYE BELEDİYESİ’NDE BAŞKANLAR BULUŞMASI