DOLAR

40,2607$% 0.13

EURO

46,7252% 0.08

STERLİN

53,9495£% 0.21

GRAM ALTIN

4.319,39%0,53

ÇEYREK ALTIN

7.014,00%0,24

BİTCOİN

4784025฿%1.45105

Sakarya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Büyükşehir karla mücadele için göreve hazır

Büyükşehir Belediyesi karla mücadeleye hazır. Yeni haftayla birlikte şehir genelinde etkili olması beklenen soğuk hava ve kar yağışına karşı Büyükşehir karla mücadele ekibi hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuza geçti.

Yeni haftayla birlikte şehir genelinde etkili olması beklenen soğuk hava ve kar yağışına karşı Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle teyakkuzda olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bölgemizde yeni haftayla birlikte kuvvetli sağanak yağış, soğuk hava ve kar yağışı beklendiği uyarısından sonra Büyükşehir karla mücadele ekibi beklemeye geçti.

7/24 esasına göre görev yapılacak

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyonu Başkanlığınca yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bölgemizde yeni haftayla birlikte kuvvetli sağanak yağış, soğuk hava ve kar yağışı beklendiği uyarısı sonrası karla mücadele ekibimiz 7/24 göreve hazır olarak teyakkuz haline geçmiştir. 49 araç ve 98 kişiden oluşan karla mücadele ekibimiz olası buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme araçlarıyla vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sahada çalışmalarını sürdürecek” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sapanca Gölü fotoğrafları Gazze için umuda dönüştü