DOLAR

40,2607$% 0.13

EURO

46,7252% 0.08

STERLİN

53,9495£% 0.21

GRAM ALTIN

4.319,39%0,53

ÇEYREK ALTIN

7.014,00%0,24

BİTCOİN

4784025฿%1.45105

Sakarya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

”Emeklilerimizin haklı mücadelesinin takipçisi olmaya devam edeceğiz”

CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şubesi tarafından düzenlenen basın açıklamasına katılarak, emeklilerin yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunların her platformda dile getirileceğini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şubesi tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına; İl Sekreteri Seda Adıyaman, Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş, Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan, Erenler İlçe Başkanı Musa Çinal, Sapanca İlçe Başkanı Levent Reşat Erdoğan ve il yöneticileriyle birlikte katılım sağladıklarını belirtti.

“EMEKLİLERİMİZİN SESİ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Basın açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, “Emeklilerimiz, hayat pahalılığı karşısında her geçen gün daha ağır koşullarda yaşam mücadelesi veriyor. Bu tabloya sessiz kalmamız mümkün değil. Emeklilerimizin yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunların takipçisi olmaya, haklı taleplerini her platformda dile getirmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

DAYANIŞMA VE ÖRGÜTLÜ MÜCADELE VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya örgütünün emeklilerle dayanışma içinde olduğunu vurgulayan Oğuz Can Curoğlu, sosyal adaletin sağlanmasının ancak örgütlü mücadeleyle mümkün olacağını belirtti. Curoğlu, emeklilerin insanca yaşayabileceği bir gelir düzeni sağlanana kadar mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fest Burada 2025 Kış Festivali’nin açılışı gerçekleşti