Arifiye ilçemizde husumetli iki grup arasında çıkan 4 kişinin öldüğü ve 2’si polis 11 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın ardından jandarma ve polis ekiplerince gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 2 gün önce Arifiye ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde yaşanmıştı. Aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma yaşanmış, yaşanan çatışma esnasında 21 yaşındaki Bilal Erman, 57 yaşındaki Murat Erman, 43 yaşındaki Fahri Harmancı ile 50 yaşındaki Bilal Uğur hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralanmıştı. Olay sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların yakınları arasında hastanede çıkan arbede polis ekiplerince engellenmiş daha sonrasında ise acil servis kısmına gelen bir şüpheli pompalı tüfekle ateş açmıştı. Hastanenin acil servis önünde meydana gelen olayda ise 2’si polis toplamda 4 kişi yaralanmıştı.
4 kişinin ölüp, 11 kişinin yaralandığı olay sonrasında jandarma ve polis ekiplerince konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu olaya karıştıkları öğrenilen 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan ve mahkemeye sevk edilen şüphelilerden A.E. ve K.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan K.H. ve O.G. için ise bir günlük ek gözaltı süresi istendiği açıklandı.
Öte yandan, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil girişine aracıyla gelen ve araçtan iner inmez pompalı tüfeğiyle rastgele ateş açarak 4 kişiyi yaralayan S.M.’de polis ekiplerince kaçarken etkisiz hale getirilmiş ve emniyetteki işlemlerinin ardından dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Meydana gelen silahlı çatışma ve sonrasında hastanede devam eden olaylarla ilgili şimdiye kadar toplamda 3 kişi tutuklandı, 2 şüpheli için ek gözaltı süresi istendi ve 2 şüpheli için ise yakalama çalışmaları devam ediyor.
SAMEK Arifiye Yılsonu Sergisi Açıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”
Vali Rahmi Doğan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
SGB Başkanı Çetin’den 24 Temmuz mesajı: ”Basın özgür olmalı”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz