Sakarya’da kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirildi. Adapazarı ve Arifiye ilçelerinde KOM ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı baskında 8 bin 600 elektronik sigara, binlerce kaçak ürün ve ruhsatsız silah bulundu. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Adapazarı ve Arifiye ilçelerinde düzenlediği 3 ayrı operasyonla kaçakçılara darbe vurdu. Operasyonlarda piyasa değeri yüksek binlerce kaçak ürün ile ruhsatsız silah ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Kaçakçılık suçlarının önlenmesi, haksız kazancın engellenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla çalışmalarını sürdüren KOM ekipleri, yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda belirlenen adres ve araçları takibe aldı. Teknik ve fiziki takip sonrasında Adapazarı ve Arifiye’de eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.
Operasyon kapsamında 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerin üzerlerinde, kullandıkları araçlarda ve bir iş yerinde detaylı arama yapıldı.
Gerçekleştirilen aramalarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Emniyet ekiplerinin yaptığı sayımlarda;
ele geçirildi.
Operasyonda yakalanan 3 şüpheli hakkında kaçakçılıkla mücadele kapsamında adli işlem başlatıldığı öğrenildi. Ele geçirilen kaçak ürünlere ve ruhsatsız silaha el konulurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HİCRÎ YENİ YIL BAŞLADI
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz