38,4526$% 0.09
43,6434€% -0.28
51,2584£% 0.01
4.060,34%-0,96
6.696,00%-2,12
3645673฿%0.69236
Bu ahval ve şerait içinde vazifen Türk istiklalini Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.şeref yoksunu dış güçlerin oyununa gelmeyelim Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır.
Köpektir zevk alan sayyâd-ı bî insâfa hizmetten
Kaçar mı merd olan bir cân için meydân-ı gayretten…
*
Bize hâk-i mezar ehven gelir hâk-i mezelletten
Felek her türlü esbâb-ı cefasın toplasın gelsin
Dönersem kahbeyim millet yolunda bir azîmetten…
İSTANBULDA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE YAPILAN HAİN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN POLİSLERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET, YARALILARIMIZA,POLİSLERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ. HAİNLER VE HAİNLERE DESTEK OLAN İÇ VE DIŞ GÜÇLERE SESLENİYORUZ. HEPİNİZ ŞEREFSİZ VE NAMUSSUZSUNUZ,BAŞARAMASSINIZ TEK TEK GEBERECEKSİNIZ .AVRUPA ÜLKELERİ VE ABD YAPTIĞINIZ TERÖRE DESTEKLE YOK OLUP GİDECEKSİNİZ.
AK PARTİ ARİFİYE İLÇE TEŞKİLATI
BAŞIMIZSAĞOLSUN!TERÖRE TESLİM OLMAYACAĞIZ! TÜRKİYE DİZ ÇÖKMEYECEK!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.