Büyükşehir Belediyesi ve SAÜEAH işbirliği ile düzenlenen sağlık konferanslarında bu hafta ‘Uyku Bozuklukları’ konuşulacak. 24 Mayıs Çarşamba günü AKM’de gerçekleştirilecek program saat 14.00’da başlayacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) işbirliği ile düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. Bu kapsamda 24 Mayıs Çarşamba günü Uyku Bozuklukları konulu konferans katılımcılar ile buluşacak.
Çarşamba AKM’de
AKM’de gerçekleştirilecek programın moderatörlüğünü Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Özköse üstlenecek. Doç. Dr. Vural Fidan ve Doç. Dr. Murat Alemdar ise konuşmacı olarak katılacak. Yapılan açıklamada, “24 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek ‘Uyku Bozuklukları’ konulu konferansımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir” ifadelelerine yer verildi.
Geleceğin mühendisleri ödüllendirildi
Kekemelikle İlgili Doğru Bilinen Yanlışlar Arifiye’de Masaya Yatırıldı!
Hacımercan’da yollar sıcak asfaltla buluştu
30 bin kişi kapasiteli Aşevi ve Afet Yemekhanesinde çalışmalar başladı
MHP Arifiye Teşkilatından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Musa Arslan’a Ziyaret
Başkan Alemdar ve Başkan Karakullukçu Vizyon Projeleri Yerinde İnceledi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz