DOLAR

28,9919$% 0.23

EURO

31,2252% -0.16

STERLİN

36,3918£% -0.22

GRAM ALTIN

1.866,38%-1,07

ÇEYREK ALTIN

3.135,00%-0,31

BİTCOİN

1277488฿%1.6693

Öğle Vakti a 12:59
Sakarya ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Aktivist Benjamin Ladraa İlahiyat Fakültesi’nde Konuştu

ad826x90
ad826x90

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde İsveçli aktivist Benjamin Ladraa tarafından “Filistin’e Yürüyüş” başlıklı konuşma gerçekleştirildi.
Programa SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Güman, bazı öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Kudüs’ün bütün Müslümanları ilgilendiren bir mesele olduğunu belirten Dekan Bostancı, Filistin’deki zulme dikkat çekmek için İsveç’ten Filistin’e yürüyen aktivist Benjamin Ladraa’ya teşekkürlerini iletti.
Filistin’deki zulme dikkat çekmek amacıyla, İsveç’ten yola çıkıp 8 ayda 3 bin kilometre yürüyüp 11 ülkeyi geçtikten sonra Türkiye’ye ulaşan İsveçli aktivist Benjamin Ladraa, Filistin’deki insani duruma dikkat çekmek amacıyla yürüyüşe başladığını ifade etti.
Benjamin Ladraa, “Yürüyüşüm sayesinde birçok kişi ile irtibat kurdum. Bunların İsrail devletine karşı olan tutumlarında değişikliklere, dönüşümlere yol açtım. İnsanlar değişik taleplerde bulunmaya ve bir şeylerin değiştirilmesinin gereğine inanmaya başladılar” dedi.
Geçtiğimiz yıl Filistin’de olduğunu söyleyen Ladraa, İsrail tarafından birçok Filistinli’nin evlerinden, yurtlarından sürüldüğünü, dükkânların kepenklerinin kapatıldığını belirtti. Ladraa, çeşitli fotoğraflar eşliğinde Filistinlilerin maruz kaldıkları zorlukları dile getirdi.
Program, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın aktivist Benjamin Ladraa’ya hediye takdimiyle sona erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eraslan ‘Zamanı Kuran Kadınlar’ı anlatacak

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.