40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.319,39%0,53
7.014,00%0,24
4784025฿%1.45105
Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan arıcılık projelerinin tanıtımı ve arıcıların bilgilendirilmesi amacı ile toplantılar düzenlendi. 3 farklı program ile toplamda 50 arı yetiştiricisine verilen programda; Arıcılık projeleri hakkında bilgi alışverişi, saha araştırma, projelerin tanıtımı ile ilgili katılımcıların görüş, öneri ve talepleri alınmıştır.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ile Kaynarca, Karasu ve Kocaali İlçelerimizde Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan arıcılık projelerinin tanıtımı ve arıcıların bilgilendirilmesi amacıyla toplantılar düzenlenmiştir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Bedrullah Erçin, Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Ör, Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman ve Veteriner Hekim Nazmi Yılmaz katılımlarıyla Arı yetiştiriciliğiyle istişare amaçlı yapılan toplantılarda; Planlanan Arıcılık projeleri hakkında bilgi alışverişi, saha araştırma, projelerin tanıtımı ile ilgili katılımcıların görüş, öneri ve talepleri alınmıştır. Karasu, Kocaali ve Kaynarca için toplam 50 arı yetiştiricisi katıldı.
ARDANUÇLULAR PİKNİKTE BULUŞUYOR
Arifiye Zabıtasından Ramazan Öncesi Marketlere Sıkı Denetim
MÜSİAD Sakarya, 14. Geleneksel Çalıştayında Birlik ve Vizyon Mesajı Verdi
Sapanca Gölü’nün geleceğine dair akademik çalıştay başladı.
6. Ulusal Sait Faik Hikâye Yarışması’na rekor katılım
Başkan Sarıoğlu, “Esnafı gerçek usule geçirmek ‘kepenk indir’ demektir”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.