28,9355$% 0.04
31,2720€% -0.06
36,4902£% 0
1.888,26%0,10
3.157,00%0,22
1256514฿%-1.29677
Arifiye Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvasında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Egemenlik Ortaokulu şampiyon oldu. Turnuvayı yenilgisiz olarak tamamlayan Milli Egemenlik Ortaokulu kupasını Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu´nun elinden aldı.
Arifiye Belediyesi’nin Düzenlediği Orta Okullar arası Futbol Turnuvası Sona Erdi.Turunva sonunda Şampiyonluğu
Arifiye Milli Egemenlik Ortaokulu elde ederken,2.Üzeyir Garih Orta Okulu3.Arifiye Veysel Karani İmam Hatip Orta Okulu oldu.
Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı konuşma ile turnuvaya katılan ve başarı alan takımları kutlayarak tebrik ederek kupalarını verdi.
Şampiyonluk törenine Belediye Meclis üyeleride katıldı.
“Dünyayı tanıyarak işe başlamalıyız”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.