Büyükşehir Belediyesi Arifiye ve Sapanca SAMEK kurslarında yıl boyu farklı sanat dallarında eğitim gören 774 kursiyer tarafından hazırlanan 1043 eser görücüye çıktı. Yıl boyunca ise 3 binden fazla eser kursiyerlerin ellerinde hayat buldu.

İki harika sergi
Arifiye ve Sapanca kurs merkezinde dönem boyunca farklı sanat dallarında eğitim gören kursiyerler, yeteneklerini konuşturarak birbirinden güzel eserler icra etti. 774 kursiyer yıl boyunca 2 kurs merkezinde, 17 farklı branşta aldıkları eğitimi, harika bir sergiyle taçlandırdı.
3 bin 129 eser
Ahşap boyama, giyim, nakış, tığ şiş örücülüğü, cam altı boyama, çini, amigurimi, makrome, sepet örücülüğü, takı tasarımı, resim, kırkyama, iğne oyası, dekoratif örtü dikimi, el nakışları, tel kırma ve çeyiz atölyeleri alanlarında alanında kazanılan tecrübe birbirinden güzel 3 bin 129 eser hazırlandı.
Arifiye ve Sapanca SAMEK’lerde açılan yıl sonu sergilerini 1043 eser süsledi. El emeği göz nuru eserler, kurdele kesimi sonrası görücüye çıktı. Yüzlerce katılımcı SAMEK’in iftiharı olan ürünleri inceledi, her birine hayran kaldı.
Sergi açılışlarına Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin’in yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.







Süper Lig hayali bu senede olmadı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz