Arifiye ilçemizde tamamlanan 109 TOKİ konutunda anahtar teslim süreci başladı. Hak sahipleri 30 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında yeni evlerine kavuşacak.
Arifiye ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 109 sosyal konut projesinde mutlu sona ulaşıldı. Modern mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çeken projede, hak sahipleri için anahtar teslim süreci resmen başladı.
TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre konutların teslimi, 30 Mart – 10 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hak sahiplerinin belirlenen tarihlerde şantiye alanında hazır bulunmaları gerekiyor. Teslim sürecinin planlı şekilde ilerlemesi için vatandaşların duyurulan takvime uyması büyük önem taşıyor.
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada projeye ilişkin memnuniyetini dile getirdi. Tever, “Arifiye Cumhuriyet Mahallemizde yapımı tamamlanan 109 sosyal konutun teslim süreci başladı. Hak sahibi vatandaşlarımıza yeni yuvalarında huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Sakarya’mıza ve Arifiye’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Arifiye’de Goodyear fabrikasında çalışan işçilerden protesto!
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”
Vali Rahmi Doğan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
SGB Başkanı Çetin’den 24 Temmuz mesajı: ”Basın özgür olmalı”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz