Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO) başkanlık yarışı kıl payı sonuçlandı. Yılmaz Dünya ile yarışan mevcut Başkan Akgün Altuğ, 45 oy alarak yeniden seçildi ve üst üste üçüncü dönem için güven tazeledi.

SATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen seçimde 88 meclis üyesi sandık başına gitti. Yapılan oylama sonucunda Akgün Altuğ 45 oy alırken, rakibi Yılmaz Dünya 43 oyda kaldı.
İki aday arasındaki yakın yarışın ardından Altuğ, SATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürme hakkı kazandı. Böylece Sakarya iş dünyasının önemli temsil kurumlarından SATSO’da 2026-2030 döneminde görev yapacak yönetim de belirlenmiş oldu.
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
· AHMET AKGÜN ALTUĞ (BAŞKAN)
· CEM GÜN
· GÖKHAN TİRYAKİ
· BEHLÜL BAYRAK
· AYDIN YILMAZ
· LEVENT BAL
· OKTAY TOPÇU
· ORHAN GAZİ KILIÇASLAN
· FEVZİ GÜRSOY
· EMRE BEŞİR
· NİHAT NAMA
TOBB DELEGELERİ ASİL ÜYELERİ
· EMRAH KILIÇ
· EKREM KAYASAN
· HAKAN ARSLAN
· ALİ İHSAN BAKIM
· MAHMUT KÖSEMUSUL
· GÖKHAN KORKMAZ
· ERTUĞRUL ALTINDAŞ
· ŞENOL ACAR
· AHMET KARAPEKMEZ
· ENVER TOK
· ERGİN BALCI
DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ
· NADİR ÖZTÜRK
· SABRİ EROL
· YAKUP YILMAZ
· RAHMİ SAK
· SÜLEYMAN AKGÜN
· NİHAT TINAZCI






SUBÜ’nün üç öğrenci projesi COP31’e kabul edildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz