a

Bayramlaşma programının yeri değişti

Sakarya’da bayramlaşma programının yeri son anda değişti. Sakarya Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre, daha önce açık alanda planlanan etkinlik olumsuz hava koşulları nedeniyle kapalı alana alındı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 20 Mart 2026 Cuma günü saat 11.00’de Orman Park’ta gerçekleştirilmesi planlanan Ramazan Bayramı bayramlaşma programının hava şartları sebebiyle yer değiştirdiği bildirildi.

Yeni Adres: Serdivan Şehr-i Mahal

Güncellenen programa göre bayramlaşma töreni aynı gün ve saatte, Serdivan ilçesinde bulunan Şehr-i Mahal Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Katılım Daveti Yapıldı

Valilik açıklamasında, tüm vatandaşlar ve davetliler programa katılmaya davet edilirken, değişikliğin tamamen vatandaşların konforu ve güvenliği için yapıldığı vurgulandı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenecek bu önemli buluşmada, Sakarya protokolü ve vatandaşların bir araya gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Engelsiz Hobi Atölyelerinde bayram sevinci yaşandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz