SAGİF Fuarının açılışında İl Milli Eğitim Müdürlüğü standını da gezen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, mesleki eğitimle ilgili çalışmaları çok beğendi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, mesleki eğitimden sorumlu şube müdürü Mehmet Salih Güvendi ve meslek lisesi müdürlerinin çeşitli hediyeler verdiği stant gezisinde Bakan Sarıeroğlu, öğrencilerin yaptığı birbirinden ilginç çalışmaları çok beğendiğini belirtti.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette okul yöneticileri ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Jülide Sarıeroğlu, meslek liselerinde istihdama yönelik çalışmaların çok önemli olduğunu ifade etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü standında eğitimcilerle kısa süreli sohbet eden Bakan Sarıeroğlu, sanayi kenti olan Sakarya’da mesleki eğitimle ilgili kurum ve okullarımızda yürütülen nitelikli eleman yetiştirmeye yönelik çalışmalarla, sanayicilerin beklentisi olan nitelikli eleman ihtiyacının da karşılanabileceğini belirtti.
YEĞENOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ!..
Çaybaşı Fuadiye Kültür Şenliği 19 Eylül’de başlıyor
Yeni Eğitim Öğretim Yılının İlk Gününde Vali Doğan’a Anlamlı Ziyaret
Yeni eğitim öğretim yılının heyecanı çelenk sunma ile başladı
Başkan Karakullukçu’dan “2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı”
Vali Rahmi Doğan’dan “2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz