Büyükşehir Belediyesi Ekim kültür sanat etkinlikleri ‘Dijital Çağda Anne-Baba Olmak’ isimli söyleşi ile devam edecek. 30 Ekim Pazartesi günü Yazar Orhan Toker’in katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlik Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim kültür sanat etkinlikleri söyleşi programıyla devam edecek. 30 Ekim Pazartesi günü ‘Dijital Baba’ olarak tanınan Yazar Orhan Toker, ‘Dijital Çağda Anne-Baba Olmak’ isimli söyleşiyle SGM’de katılımcılar ile buluşacak. Söyleşi programı saat 19.00’da başlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ekim kültür sanat etkinliklerimiz Etiket Araştırmacısı ve Yazar Orhan Toker’in katılımıyla gerçekleştirilecek ‘Dijital Çağda Anne-Baba Olmak’ isimli söyleşi ile devam edecek. 30 Ekim Pazartesi günü SGM’de 19.00’da başlayacak programımıza tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.
“Cumhuriyet’imizi geleceğe gençlerimizle taşıyacağız”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz