Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Kursu öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Engelsiz yürekler mama kaplarını uygun noktalara bıraktı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü Engelsiz Hobi Kursları öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Engelsiz yürekler ellerindeki mama kaplarını sokaklarda uygun yerlere bırakırken; ayrıca gördükleri sokak hayvanlarını da beslemeyi ihmal etmediler.
Anlamlı etkinlik
Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Hayatımızın bir parçası olan hayvan dostlarımızın sevgimizle ve yardımlarımızla yanlarında olmak hepimizin görevi. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde Engelsiz Hobi Kursu öğrencilerimiz sokak hayvanlarını beslediler. Öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri anlamlı etkinlikten dolayı kutluyorum. Engelsiz Hobi Kursları olarak can dostlarımızın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.
“Her iki üniversiteye destek hepimizin görevi”
Mobil Kanser Tarama Aracı Arifiye Hanlı Aile Sağlığı Merkezine geliyor
Eğitim ve Öğretimde Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Mahalle Başkanları Haziran Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Sarı Beyhekim’de…
Arifiye Mezunları 27 Haziran’da ilçemizde buluşuyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz