Büyükşehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında 10 Mart’ta gerçekleştirilecek ‘Evliya Çelebi ve Seyahatname’ paneli ertelendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Birbirinden güzel buluşmalarla devam eden Mart Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında 10 Mart’ta gerçekleştirilecek olan ‘Osmanlı Gözüyle Dünya Evliya Çelebi ve Seyahatname’ isimli panel ileri bir tarihe ertelenmiştir. Profesör doktorlar Ömür Ceylan, Hayati Develi ve Musa Duman’ın katılacağı programın yeni tarihi ilerleyen günlerde belirlenecektir. Sakaryalıları bu ay için yaptığımız kültür takviminin diğer programlarında buluşmaya davet ediyoruz” denildi.
SEZEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ!..
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”
Vali Rahmi Doğan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
SGB Başkanı Çetin’den 24 Temmuz mesajı: ”Basın özgür olmalı”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz