Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kitap Sokağı Ramazan’a hazırlanıyor. 7 sahaf, 24 yayınevi ve kitapevinin yer alacağı Kitap Sokağı, farklı disiplinlere yayılan eserleri Sakaryalılarla buluşturacak. 6 Mayıs Pazartesi ile 3 Haziran Pazartesi günleri arasında kitap dostlarına hizmet sunacak Kitap Sokağı’nda çeşitli kültür sanat etkinlikleri de gerçekleştirilecek.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kitap Sokağı Ramazan’a hazırlanıyor. 7 sahaf, 24 yayınevi ve kitapevinin yer alacağı Kitap Sokağı, farklı disiplinlere yayılan eserleri Sakaryalılarla buluşturacak. 6 Mayıs Pazartesi ile 3 Haziran Pazartesi günleri arasında kitap dostlarına hizmet sunacak Kitap Sokağı’nda çeşitli kültür sanat etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Şehrin entelektüel hafızasına katkı sunacak Ramazan Kitap Sokağımız hazırlanıyor. Çeşitli kültür sanat etkinliklerinin de yer alacağı Ramazan Kitap Sokağı’na tüm hemşerilerimiz davetlidir” denildi.
”İslam İktisat Teorisini Yeniden Yapılandırmak” isimli konferansla yapıldı.
Türkiye Oyun Politika Belgesi ve Eylem Planı Yayımlandı
Başkan Yardımcısı Mehmet Erhan ÇETİN’e başarılı operasyon
AK GENÇLİK ARİFİYE’DE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
“Tren 12 metre derinliğe inerek tünel içinden gara ulaşacak”
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Düzce Milletvekili Ercan Öztürk Arifiye’ye geldi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz