Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’un dün gece vefat eden annesi Emine Yavuz(78)Kamışlı Köyünde Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kamışlı köyü mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Sakarya valisi Hüseyi Avni Coş,Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik,Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün,Prof.Dr.Mustafa İsen,Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,Radiye Sezer Katırcıoğlu,Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun,Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç,İlçe Belediye Başkanları,Teşkilat başkanları ve yönetim kurulları,sivil toplum kuruluş başkanları ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.
Cenazeye İlçemizden Ak Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar,Yönetim Kurulu üyeleri Veysel Ünlü,Yusuf Yavuz,Cebrail Cengiz,Cesim Çelik,Mehmet Erhan Çetin,Murat Topal,Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Safitürk,Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç’da katıldı.
ABD ve İsrail bayraklarını yaktılar
Sapanca Gölü kritik eşiğin altına indi
“Ormanlarda Yanan Sadece Ağaçlar Değil, Allah’ın Bize Emanet Ettiği Canlılardır”
Bekir Dınkırcı, Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amiri oldu
İl Müdürü Asım BAŞ, Gölya Tabiat Parkı’nı ziyaret etti
“Kamuda İş Sağlığı ve Güvenliği Kapasite Artırımı Toplantısı” düzenlendi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz