a

Sakarya’da Okullar Cuma Günüde Tatil Edildi

Sakarya genelinde olumsuz hava koşulları ve şiddetli sağanak yağışın etkisini sürdürmesi üzerine Sakarya Valiliği, 16 Ekim Cuma günü de il genelindeki tüm okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Kent genelinde etkili olan olumsuz hava şartları, su birikintileri ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı tedbirler artırıldı. Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin ve vatandaşların can güvenliğini korumak amacıyla eğitim-öğretime bir gün daha ara verildiği belirtildi.

Tüm Eğitim Kurumlarını Kapsıyor

Karara göre; 16 Ekim 2026 Cuma günü Sakarya il genelinde bulunan tüm resmî ve özel okul/kurumlarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler) eğitim yapılmayacak.

Eğitime verilen aranın yanı sıra, kamuda görev yapan hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vali Rahmi Doğan Selden Etkilenen Sapanca Fevziye Mevkisinde İncelemelerde Bulundu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz