a
  • Arifiye Haber
  • SPOR
  • Sakaryaspor-Kütahyaspor FK karşılaşmasında biletler Başkan Yusuf Alemdar’dan…

Sakaryaspor-Kütahyaspor FK karşılaşmasında biletler Başkan Yusuf Alemdar’dan…

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın Sakaryaspor-Kütahyaspor karşılaşması öncesinde yaptığı “biletleri şahsen karşılayacağız” açıklamasının ardından kulüpten yeni duyuru geldi. Sakaryaspor, karşılaşmanın tüm biletlerinin Alemdar tarafından satın alındığını açıkladı. Kulüp ayrıca Mila Su Numaralı Tribünü ile diğer tribünlerin kullanımına ilişkin taraftarlara önemli bir bilgilendirme yaptı.

Sakaryaspor’un 27 Eylül Pazar günü Kütahyaspor FK ile oynayacağı karşılaşma öncesinde taraftarları yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kuzey Köprüsü temel atma töreninde yaptığı konuşmada yeşil-siyahlı taraftarları Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmaya davet etmiş ve bilet ücretlerini kendisinin karşılayacağını açıklamıştı.

Alemdar’ın açıklamasının ardından Sakaryaspor Kulübü de resmi sosyal medya hesabından taraftarlara yönelik yeni bir bilgilendirme yayımladı.

Sakaryaspor’un açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

”Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’ın Kütahyaspor FK maçının biletlerini satın alarak tüm Sakarya halkını maça davet etmesinin ardından, stadyum içi düzenlemelerle ilgili taraftarlarımızın bilmesi gereken hususlar netleşmiştir.

Buna göre; Mila Su Numaralı Tribünü’ne sadece sponsorlarımız, bu tribünün kombine sahipleri ve bu tribünden bilet alan taraftarlarımız giriş yapabilecek olup, diğer tüm tribünler tüm taraftarlarımızın kullanımına açıktır”

Maç pazar günü oynanacak

Sakaryaspor-Kütahyaspor FK karşılaşması, 27 Eylül 2026 Pazar günü saat 19.00’da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Sakaryaspor’un resmi internet sitesindeki fikstür bilgisi de karşılaşmanın tarih ve saatini doğruluyor.

Biletlerin ücretsiz hale gelmesinin ardından kulüp, stadyum girişlerinde yoğunluk yaşanmaması için taraftarların karşılaşma öncesinde girişlerini mümkün olduğunca erken yapılması istendi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sakarya’dan Türkiye’ye Spor Hamlesi: Yaşar Zımba TASKK Genel Başkanlığına Aday Oldu!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz