40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.319,39%0,53
7.014,00%0,24
4784025฿%1.45105
Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan 41. Olağan Genel Kurulu’nda sandıktan zaferle ayrılan Muzaffer Kabacan ve ekibinin gerçekleştirilen toplantı ile görev dağılımı yapıldı.

Muzaffer Kabacan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Başkan Vekilleri Hasan Pınarcı ve Sezgin Durmuş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Şerafettin Gülerce, Sabri Günay, Cihan Emre, Güray Er, Ercan Canay ve Hasan Deniz olarak belirlendi. Toplantının verimli geçtiğini belirten SESOB Başkanı Muzaffer Kabacan, “Öncelikle toplantımız hayırlara vesile olsun. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, toplantımızın Sakaryamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Model Fabrika projesi için iyi niyet beyanı imzalandı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz