Büyükşehir YADEM tarafından düzenlenen ‘Alzheimer Okulu’ başlıklı konferansa Dr. Sevda Sarıkaya konuşmacı olarak katılacak. Program 25 Eylül Salı günü saat 15.00’da SGM’de gerçekleştirilecek.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren YADEM tarafından düzenlenen konferanslarda yeni dönem başlıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “25 Eylül Salı günü saat 15.00’da Dr. Sevda Sarıkaya’nın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans gerçekleştirilecektir. Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenecek konferansta konu; ‘Alzheimer Okulu’ olacak. Konferans sonunda hasta ve yakınlarına sertifika verilecek ve Dr. Sevda Sarıkaya’nın kitapları hediye edilecektir. Programa tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.
”Gazilerimizin Hakkını Ödeyemeyiz”
Vali Doğan, TEKNOFEST’te Sakarya’ya Gurur Yaşatan Öğrencilerle Buluştu
Arifiye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimi Yapıldı
“Kayık Dünya” tiyatro oyunu sanatseverlerle AKM’de buluştu
Hanlı-OSB duble yolunda önce kaldırım ve bisiklet yolu, ardından asfalta geçilecek
Nuri Tokyürek SATSO 12. Meslek Komitesi’nde Yeşil Liste’de…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz