SUBÜ Proje İnovasyon Topluluğu tarafından iş dünyasını öğrencilerle buluşturan Ulaşım ’23 başlıklı bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Proje İnovasyon Topluluğu (PRİNT), Ulaşım ’23 başlıklı bir etkinlik gerçekleştirdi. İş dünyası ve öğrencilerin bir araya getirildiği etkinlik, Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlendi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Yolları Bakım, Onarım ve İşletim Şube Müdürü Mehmet Yücel İnce ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Şube Müdürü Cüneyt Çetintaş konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte; “Bisiklet Şehri Nedir?, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Şube Müdürlüğü Ne İş Yapar?” ve “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sürdürülebilir Kentsel Ulaşımı” başlıklarında sunumlar yapıldı. Bölüm akademisyenlerinin de katılım sağladığı etkinliğin ardından konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.
Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Çalıştayı için Sakarya’ya geldi
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”
Vali Rahmi Doğan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
SGB Başkanı Çetin’den 24 Temmuz mesajı: ”Basın özgür olmalı”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz