2017 yılında ulaşım başlığında önemli yatırımların hayata geçirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin tüm trafik akışını 7/24 takip ediyoruz. Yoğun saatlerde yaşanan sıkışıklığı da izliyoruz. Yakında şehrimizin farklı noktalarında gerçekleştireceğimiz ulaşım yatırımlarımızı sizlerle paylaşacağız. 2017’de Sakarya’da en büyük farkı ulaşım yatırımlarında göreceğiz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, resmi sosyal medya hesabından ulaşımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ulaşımla ilgili talep ve önerileri dikkatle incelediklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, 2017 yılında ulaşım başlığında yeni yatırımların hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu takipçileriyle şu mesajları paylaştı; “Ulaşımla ilgili olarak gelen şikayetleri, taleplerin hepsini analiz ediyor, değerlendiriyoruz. Gerek ulaşım dairemize gerekse sosyal medya aracılığıyla bizlere gelen ulaşımla ilgili önerileri mercek altına aldık.”
2017’de ulaşıma yeni yatırımlar
“Şehrimizin tüm trafik akışını 7/24 takip ediyoruz. Yoğun saatlerde yaşanan sıkışıklığı da izliyoruz. Bu kapsamda bazı yeni projeler hazırladık. Farklı noktalarda ciddi çalışmalar yapacağız. Yakında şehrimizin farklı noktalarında gerçekleştireceğimiz ulaşım yatırımlarımızı sizlerle paylaşacağız. İnşallah yeni yatırımlarla ulaşımda işler daha da iyileşecek. 2017’de Sakarya’da en büyük farkı ulaşım yatırımlarında göreceğiz.”
ŞENSOY KARDEŞLERDE ”EVET”DİYOR
Arifiye Kışlaçay’daki mevcut futbol sahaları FIFA standartlarında yenileniyor.
İlimizde “Mahallenin Gücü Kan Bağışıyla Büyüyor” projesinde ilk etkinlik Arifiye’de …
Enver Tok: “Sakarya’da sağlık yatırımları kararlılıkla devam ediyor”
Sapanca Gölü kritik eşiğin altına indi
“Ormanlarda Yanan Sadece Ağaçlar Değil, Allah’ın Bize Emanet Ettiği Canlılardır”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz