Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ağırladı.
Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya’nın sosyo ekonomik durumu, SATSO’nun çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Özdemir Çakacak’a bilgi vererek iki il arasında işbirliği çalışmalarından memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Başkan Altuğ’a nezaket ziyaretinde bulunan Vali Özdemir Çakacak, SATSO Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
“İş Dünyasındaki Yerimiz” konulu konferans düzenlendi.
Anahtar Parti Sakarya İl Başkanı Hakan Yazıcı’nın Annesi Vefat etti!
Bakan Yumaklı’yı Sapanca Gölü’nü koruyan Su Müfettişleri karşıladı
Bakan Yumaklı’dan Sakarya’ya destek: “Gerekli desteği vermeye hazırız”
“Türk dünyasının aile fotoğrafında ayrılığa ve ihtilafa yer yoktur”
ŞIK AİLESİNİN ACI GÜNÜ!..
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz