Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde üç gün boyunca etkili olan yoğun yağışların ardından temizlik çalışmalarına başladı. Şehir merkezinde, ana arterlerde ve çevre bölgelerde gerçekleştirilen çalışmalarla yağışın yollarda bıraktığı çamur, toprak ve diğer kalıntılar temizleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yoğun yağışların ardından şehir genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.
Yollar süpürülerek temizleniyor
Özel donanımlı yol süpürme araçlarıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, asfalt yüzeyler hafifçe ıslatılarak biriken çamur, toz ve diğer kalıntılardan arındırılıyor. Ekipler, özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu güzergâhlarda çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar devam edecek
Park Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Yağışların ardından oluşan çamur, toz ve diğer kalıntıları kaldırmak, şehir genelinde temiz bir çevre sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yollar, kaldırımlar, yeşil alanlar ve ortak kullanım noktalarında oluşan kirlilikler titizlikle temizlenirken, vatandaşlarımızın günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımız koordineli şekilde devam ediyor” ifadelerine yer verildi.
Sakarya Kent Konseyi’nden dijital katılım atağı
SUBÜ Konuşmaları’nın ilk iki kitabı yayımlandı
Ray Dönüşümü’nde çalışmalar hız kazandı
SASKİ’den zorlu arazi şartlarında kesintisiz çalışma
Mobil Kanser Tarama Tırı ASM Önünde Bugün Ücretsiz Kanser Taraması Yapıyor!
Prof. Dr. Osman Öztürk İHO Öğrencileri İşitme Engelli Bireylerin Dünyasını Yakından Tanıdı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz