Sakarya Kültür Yolu Festivali’nin ilk gününde kitap ve macera dolu bir buluşma Arifiye İlçe Halk Kütüphanesinde egerçekleşecek.

Festival kapsamında düzenlenecek okur-yazar buluşmasında değerli yazar Gönül Simpson Arifiye İlçe Halk Kütüphanesine geliyor.
4 Temmuz 2026 Cumartesi günü Saat 14.00’te 7-10 yaş grubu ile bir araya gelcek olan yazar Gönül Simpson yapacağı söyleşinin ardından, Arifiye Belediyesi tarafından katılımcılara hediye edilecek olan “Kağıt Kanatlı Kuş” kitabı yazar tarafından imzalanacak.
KATILIM İÇİN KAYIT
Arifiye İlçe Halk Kütüphanesinden yapıan açıklamada katılım için kayıt yapılması gerektiğide belirtildi.
Yapılan açıklama;
”Siz de bu özel buluşmaya katılarak hem keyifli bir söyleşiye eşlik edebilir hem de imzalı kitabınızı edinme fırsatı yakalayabilirsiniz.
Katılım için DM üzerinden kütüphanemize kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Hediye kitaplarımız sınırlı sayıda olduğundan kontenjan dolmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Kelimelerin, hikâyelerin ve kültürün buluştuğu bu özel etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.”
Manolya sokak sakinleri yollarına ilgi bekliyor!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz