AK Parti Arifiye İlçe teşkilatı Başkan Fatih Yeşilyurt, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçemizde yakın bir zaman dilimi öncesinde hizmete açılan yeni Arifiye Aile Sağlığı Merkezi (ASM)’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçe Başkanı Av. Fatih Yeşilyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı ile birlikte İlçemiz ASM Müdürü Dr. Deniz Tekiner Erdoğan ile bir araya gelerek merkezin ilçeye kazandıracağı değerler ve mevcut projeleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Yeşilyurt;”Sağlık ve sosyal hayata dokunacak bu önemli merkezin, Arifiye’mize hayırlı hizmetler getirmesini diliyor, yöneticilerine başarılar diliyoruz.”dedi.
Arifiye Çocuk Evleri’ne anlamlı ziyaret
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”
Vali Rahmi Doğan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
SGB Başkanı Çetin’den 24 Temmuz mesajı: ”Basın özgür olmalı”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz