Yeşilay Sakarya Şubesi TBM Formatörleri Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile eğitim vermeye devam ediyor.
Yeşilay, önleme çalışmaları konusundaki güncel bilimsel uygulamalardan yola çıkan Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programını (TBM) ülkemizin sosyolojik yapısı ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bağımlılıklarla mücadelede etkin bir eylem planı hayata geçirmiştir. TBM, ülkemizde yaşayan çocuk ve gençlerin bağımlılık risklerinden uzak, daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürdürmelerine katkıda bulunmak amacıyla toplumun bağımlılık türleri ile ilgili bilinç düzeylerini arttırmayı hedeflemektedir.
Türkiye’de ilk defa bağımlılıkla mücadelede bu kadar kapsamlı ve geniş bir hedef kitleye hitap eden önleme temelli bir eğitim program meydana getirilmiştir.
Yeşilay Sakarya Şubesi, TBM TİP-2 projesi ile Tütün, Alkol, Madde ve Teknoloji Bağımlılığı alanlarında eğitim verebilen 5 Formatörüyle Halk Eğitim Merkezleri işbirliği sayesinde bağımlılık konulu yetişkin eğitimleri vermektedir. Bu kapsamda 1000 kişiye eğitim verilmesi planlanmaktadır.
Ülkü Ocakları İl Başkanından Arifiye’ye ziyaret
Başkan Alemdar ve Başkan Karakullukçu Vizyon Projeleri Yerinde İnceledi
Arifiye Belediyesi’nden 7 Mahalleye 4 Bin Ton Asfalt
SAGÜSAD’ın 31. yıl sergisi OSM’de sanatseverlerle buluştu
SATSO 2026-2030 Dönemi Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu Seçimleri gerçekleşiyor
Tever ve Yönetimi Genel Başkan Yardımcılarıyla Bir Araya Geldi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz