a

Yusuf Alemdar, “Yatay mimariden geri adım atmayacağız”

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, yatay mimariden taviz vermeyeceklerini, deprem görmüş tüm binaları dönüştüreceklerini, yeşil dönüşüm ve trafik sorununa da öncelik vereceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’ın Büyükşehir Belediyesi’ne ait Elegant Restorantta düzenlenen basınla buluşma programına, AK Parti Milletvekili Ali İnci, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ilçe başkanları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Tever: “Sakarya’yı Türkiye şampiyonu yapacağız”

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Bu toplantının ana amacı Yusuf başkanın sizlerle buluşması. Biz o günden itibaren geçmişteki hazırlığımızı önümüze koyarak nasıl daha iyi noktaya gelebiliriz diye konuştuk. Her ilçede bir yarışımız var adeta. Bizler Yusuf Başkanı’mız ile beraber rekor oy olarak Cumhur ittifakına Sakarya’yı Türkiye birincisi olarak armağan edeceğiz. Bundan sonraki süreçte ilçe belediye başkanı adayları da belirlenecek” dedi.

İnci: “Büyük coşku var”

Sakarya’da büyük bir coşku olduğunu vurgulayan Ali İnci ise, “Şehrimizde halkımızda çok büyük bir coşku var. Sizlerin üstün katkılarıyla inanıyorum ki Sakarya Türkiye’de birinci olacak. Seçimle alakalı sıkıntı olmayan bir şehir Sakarya. Hafta içerisinde ilçe adaylarımız da belli olacak” şeklinde konuştu.

Alemdar: “Hep birlikte çalışacağız”

Yusuf Alemdar ise yatay mimarinin önemine vurgu yaparak, “Refah seviyesini yükseltmek için hep birlikte çalışacağız. Yatay mimari, güvenlikli binalar dedim. Yatay mimariden vazgeçmeyeceğiz. Sıvılaşması yüksek olan tarım alanlarında asla yapılaşma yapmayacağız. En önemli, en öncelikli çalışmalarımızdan birisi de deprem görmüş, hasarlı hasarsız fark etmez, tespitini yaptığımız binaları mutlaka dönüştüreceğiz. Nitelikli ve yatay mimariden asla vazgeçmeyeceğiz. Serdivan’da kişi başına düşen yeşil alan 12 metre ile dünya standartlarının üzerinde. Sakarya’da yeşil dönüşümünü de sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Alemdar, Sakarya için hazırlanan yerinde dönüşüm projelerini detaylı bir şekilde basın mensuplarıyla paylaşacağını belirterek, “Raylı sistemin de en kısa sürede hayata geçmesi için çalışacağız. Şehrimiz için yapacak çok şeyimiz var. Hep beraber şehrimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Bu şehrin gelişmesi için el ele omuz omuza vereceğiz. Bizler asla ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Bu şehir için çaba sarfedenleri baş tacı yapacağız. Şehrimizin 16 ilçesine eşit ve adil davranmak için seçim beyannamemizi oluşturup sizlerle buluşacağız. Biz hizmet üretmek için kararlıyız, hazırız. Bize güvenen, bize inananlara şükranlarımı sunuyorum. İnşallah uyum içerisinde Sakarya’nın geleceği için çalışacağız” dedi.

Alemdar, basın mensuplarının sorularını da yanıtladığı toplantıda, trafik yoğunluğu ve yerinde dönüşüm konularına da değindi. Yerinde dönüşüm projelerini ilçe belediye başkan adaylarının belli olmasından sonra sunacakları seçim beyannamesinde detaylı bir şekilde açıklayacağını söyleyen Alemdar, basın mensuplarına teşekkür ederek programı sonlandırdı.

sakaryapostasi.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hacı Yakışıklı’dan Büyükşehir Adayı Yusuf Alemdar’a sitem mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz