Milli Takım bünyesinde 19. Akdeniz Oyunları’na katılan Büyükşehir Belediyesi sporcusu Faik Dursun Öztürk, Bocce’de şampiyonluk için mücadele verecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Faik Dursun Öztürk, 25 Haziran’da başlayacak 19. Akdeniz Oyunları’nda Milli formayla madalya için mücadele verecek. Milli sporcu Öztürk, Bocce branşının Volo disiplininde altın nokta oyununda ülkemizi temsil edecek. Bocce müsabakalarında 15 ülkenin katılım sağlayacağı oyunlara Milli Takım, 4 antrenör ve 12 sporcu ile katılacak. Cezayir’in Oran kentinde düzenlenecek olan şampiyona 6 Temmuz’da sona erecek. 26 ülkeden toplam 4 bin 500 sporcunun mücadele vereceği oyunlarda Milli Takım 24 branşta 321 sporcu ile geniş bir katılım sağlıyor.
Genç pedaldan derece geldi
Arifiye Belediyesi Çocuklar İçin Park Yatırımlarını Sürdürüyor
Projelerle ile ilgili istişarede bulundular
Mobil Kanser Tarama Aracı Arifiye Hanlı Aile Sağlığı Merkezine geliyor
Eğitim ve Öğretimde Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Mahalle Başkanları Haziran Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz