Vali İrfan Balkanlıoğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle ziyarete gelen Arifiye Yetişkin Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yetişkin engellileri konuk etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu ve kurum yetkililerinin de eşlik ettiği ziyarette Vali Balkanlıoğlu, yetişkin engellilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.
Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, engellileri başkasının bakımına muhtaç etmeden hayatlarını idame etme ve onlara her mekânda pozitif ayrımcılık tanıma bilinci ile hareket etmemiz gerektiğini söyledi.
Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, yaşamlarını kolaylaştırmak ve hayat standartlarını yükseltmek için devletimizin çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutlayarak yetişkin engellilerimizle hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Yeni Başkan Ali Başar ilk toplantılarını yapıyor
Başkan Karakullukçu ve Meclis Üyeleri Ünlü Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu
Başkan Altuğ ” Tek Önceliğimiz Şehrimizin Menfaatleri”
Başkan Altuğ üçüncü dönem için güven tazeledi.
Arifiye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Otokar Çalışanlarına Anlamlı Farkındalık Eğitimi
Yaşlılara hareketli ve konforlu yaşam desteği
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz