SUBÜ Genç Yeşilay Topluluğu öğrencileri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından düzenlenen Bağımsızlık Öncüleri Zirvesi’ne katılım sağladı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Genç Yeşilay Topluluğu öğrencileri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından düzenlenen Bağımsızlık Öncüleri Zirvesi’ne katılım sağladı. Zirveye; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, Yeşilay Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ile Yeşilay Yönetim Kurulu ve Bilim Kurulu üyeleri katıldı. Zirve programı kapsamında Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç tarafından, Yeşilay’ın 2026 yılına yönelik hedefleri ve kurumsal beklentileri hakkında bilgilendirme yapıldı.
Bağımsızlık yılı
Başkan Dinç’in bilgilendirme sunumunda bugüne kadar yürütülen faaliyetler değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin yol haritası paylaşıldı. Bağımlılıklarla mücadelede önleyici, kapsayıcı ve sürdürülebilir projelerin arttırılmasının öncelikli hedefler arasında yer aldığı belirtilirken, Bağımsızlık Seferberliği doğrultusunda 2026 yılının ‘Bağımsızlık Yılı’ ilan edildiği ifade edildi. Bu çerçevede Yeşilay’ın önleyici çalışmalarını güçlendirmeye, hizmet kapasitesini arttırmaya ve etki alanını genişletmeye yönelik planlamaların sürdürdüğü aktarıldı. SUBÜ Genç Yeşilay Topluluğu üyeleri, zirve kapsamında gerçekleştirilen oturumları takip ederek Yeşilay’ın güncel çalışmaları ve gelecek dönem hedefleri hakkında bilgi edindi.
“Tanpınar olmasaydı modern Türk edebiyatında birçok şey kalırdı”
30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev futbol turnuvası
Baro Başkanı Adıyaman’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Başkan Tever “Organize sanayi bölgelerimizle gurur duyuyoruz”
Vali Rahmi Doğan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
SGB Başkanı Çetin’den 24 Temmuz mesajı: ”Basın özgür olmalı”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz