a

Boğazköy’ün sorunlarını konuştular

Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı Nedret KULAKSIZ ve Dernek Üyesi Mahalle Muhtarları çalışmalarına devam ediyor.

Bu hafta Boğazköy Mahallesini ziyaret eden Başkan Nedret Kulaksız ve Mahalle Muhtarları,Boğazköy Mahalle Muhtarı Sadettin Çapa’nın konuğu oldular.

Yapılan istişarelerde Boğazköy Mahallesinin en önemli problemi Ulaşım ve Yeni yol Güzergahı olduğu ve en kısa sürede UKM ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile görüşülerek bu problemlerin çözülmesi hedeflendi.

Dernek Başkanı Nedret Kulaksız;”Arifiye Muhtarlar Derneğinin Arifiye Boğazköy Mahallemizde ki toplantıda Muhtarımız Sadettin Çapa’ya Boğazköy Mahallesi sakinlerine Muhtarlarımıza Arifiye Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Köse’ye ve Arifiye Belediyesi Meclis Üyesi Gürcan Kubilay’a teşekkür ediyorum”dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Altgeçitte temizlik çalışması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz