Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde anneler öğrenci oldu. Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim gören engelli bireylerin annelerine dikiş kursu verildi. Kurs eğitimlerinden çok memnun kalan anneler Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları ile göz dolduruyor. Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Atölyeleri’nde eğitim gören engelli bireylerin anneleri, çocuklarının eğitimlerde olduğu sırada dikiş kursuna katıldı. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen atölyede engelli bireylerin aileleri memnuniyetlerini ifade ederek, çalışma için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
En özel anneler için
Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere dönük eğitimlerinin yanı sıra engelli annelerinin de vakitlerini verimli değerlendirmesi için hayata geçirdiği uygulama hem engelli bireyler hem de ailelerini motive ediyor. Dikiş kursunda engelli anneleri sosyalleşiyor, yeteneklerini keşfediyor.




+1 Eğitim Modelinden memnuniyet yüksek
Başkan Karakullukçu ve Meclis Üyeleri Ünlü Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu
Başkan Altuğ ” Tek Önceliğimiz Şehrimizin Menfaatleri”
Başkan Altuğ üçüncü dönem için güven tazeledi.
Arifiye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Otokar Çalışanlarına Anlamlı Farkındalık Eğitimi
Yaşlılara hareketli ve konforlu yaşam desteği
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz