2008 yılından beri İlçemiz Arifiye Mal Müdürlüğünde deftarlık uzmanı ve uzun bir dönem Mal Müdürlüğüne vekalet eden Berrin Kemiksizoğlu Maliye Bakanlığına veda etti.
Berrin Kemiksizoğlu yeni kurulan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Strateji Başkanlığına geçiş yaptı.
Geçtiğimiz günlerde mesai arkadaşalarınca kendisine bir veda programı düzenlenen Kemiksizoğlu’na Büro Memur-Sen Sakarya Şube Başkanı Yunus Emre Yüzçeler tarafından bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.
Berrin Kemiksizoğlu,Arifiye’de hizmet etmekten mutlu olduğunu,ilçemizden güzel hatıralar ile ayrıldığını ve unutamaycağı hizmet yerlerinden birinin Arifiye olacağını söyledi.
GSM SATIŞLARINDA TAKSİTLER 12’YE YÜKSELDİ
Yeni TEK Kavşağı projesi ile kesintisiz ulaşım dönemi başlayacak
Bağımlılıkla mücadelede Aile Danışmanlarının mesleki yetkinlikleri güçlendirildi
Bekir Sıtkı İlkokulu’ndan muhteşem Halk Oyunları Şenliği:Başkan Karakullukçu’da oynadı.
KIRMACI AİLESİNİN ACI GÜNÜ!..
Arifiye Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Müdürlüğünden Millî Takıma Anlamlı Destek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz
Yeni göreviniz hayırlı olsun