a

Sakaryaspor yeni sezonu açıyor

Sakaryaspor, yönetimsel belirsizliklerin geride kalmasının ardından 2026-2027 sezonu hazırlıklarına resmen başlıyor. Yeşil-siyahlı ekip, yarın (Cumartesi) saat 16.00’da Rüstemler Tesisleri’nde toplanarak sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz sezonun ardından Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Sakaryaspor’da gözler, yeni sezon öncesi oluşturulan kadro ve teknik ekibe çevrildi. Başkan Enes Zengin yönetimindeki kulüp, yeniden üst lig hedefi doğrultusunda çalışmalarına start veriyor.

Ümit Bozkurt ile yeni başlangıç

Teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Bozkurt, yarın yapılacak ilk antrenmanda takımın başında yer alacak. Deneyimli teknik adamın yönetiminde yeni sezona hazırlanacak yeşil-siyahlılar, güçlü bir kamp dönemi geçirerek lige iddialı bir giriş yapmayı amaçlıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mariia Sukhopalova Dünya Kupası şampiyonu oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz