40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.319,39%0,53
7.014,00%0,24
4784025฿%1.45105
SUBÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde serebral palsiye yönelik bir seminer gerçekleştirildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Fizyoterapistler Derneği (TFD) iş birliği ile ‘Serebral Palside Fizyoterapistler ile Ortak Dil Oluşturmak: Ortopedik Yaklaşım ve Rehabilitasyon, Ortez Kullanımı’ başlıklı bir seminer gerçekleştirildi. Rektörlük Konferans Salonunda Prof. Dr. Murat Oto başkanlığındaki seminere SUBÜ öğrenci ve akademisyenleri ile şehirdeki fizyoterapistler katılım gösterdi. Oto, serebral palside cerrahi operasyonların içeriğine ilişkin bilgiler paylaşırken rehabilitasyonun cerrahideki önemine de değindi. Ayrıca serebral palside rehabilitasyon ile birlikte fizyoterapideki yardımcı cihazlardan ortezin kullanımının yapılan cerrahinin başarılı olmasındaki etkisi üzerinde durdu.

Sakaryalı Öğrencilerden Büyük Başarı
SAÜ, Mühendislikte Küresel Başarısını Tescilledi
İYİ Parti Sakarya Teşkilatı 400 kişi ile genel başkanı ziyaret etti
Vali Rahmi Doğan, Arifiye İlkokulu’nda eğitim faaliyetlerini inceledi
Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dikici’den Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı
Arifiye Özel Eğitim Uygulama Okulundan anlamlı etkinlik
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.